نحوه استفاده از زالو در بیماريهاي مختلف:6
نوشته شده توسط : shefa


زیبایی و لطافت پوست، حفظ جوانی

به طور کلّی برای حفظ شادابی و زیبایی پوست و پیشگیری از چین‌وچروک و جوان ماندن به خصوص خانم‌ها می‌توانند برای هر قسمت بدن که می‌خواهند از زالو استفاده نمایند.
برای حفظ پوست صورت خانم‌ها می‌توانند هر 3 ماه یک بار هربار 7 تا 10 عدد زالوی ریز زیر استخوان فک بیاندازند و به جای استفاده از شامپو و صابون هر روز با مخلوط سدر و روغن زیتون و سرکه صورت را بشویند. ماسک دارویی زیر را هر شب یا یک شب در میان روی صورت بمالند و با ماسک پلاستیکی روی آن را بپوشانند و حد اقل یک ساعت و حد اکثر تا صبح صبر کنند، آنگاه با آب گرم بشویند. به نسخه ماسک صورت توجه نمایید:
آرد باقالا 60 گرم
ماش 10 گرم
عدس 10 گرم
کف دریا 10 گرم
زاج سفید 20 گرم
سرکه و عسل یا شیر و عسل داروها را پودر کنید.

 اگر چربی پوست زیاد است با سرکه و عسل و اگر خشکی پوست زیاد است با شیر و عسل خمیر کرده هر شب روی صورت بمالید و با ماسک پلاستیکی روی آن را ببندید.
پس از گذشت 3 الی 4 روز از زالودرمانی بادکش خشک چرخان با مالیدن روغن حنظل روی صورت باعث تسریع در جریان گردش خون می‌شود و شادابی را آن‌چنان به پوست می‌بخشد که هیچ روش درمانی دیگر قادر به ایجاد این همه طراوت و شادابی نمی‌باشد. مشروط بر اینکه داروها و اقدامات دیگر به موقع انجام شود و بیمار در کار درمان مداومت ورزد. خونگیری می‌تواند تواما زالودرمانی و حجامت صورت باشد و می‌توان بجای زالو حجامت صورت را در چندین نوبت به تناسب نیاز انجام داد.

جوش‌های صورت

شستشوی صورت با مخلوطی از سدر و روغن زیتون و سرکه هر روز انجام شود و ماسکی از آرد باقلا، کف دریا، زاج سفید به صورت پودر تهیه و هر شب با شیر و عسل یا سرکه عسل خمیر شده و شب تا صبح و یا حد اقل هر شب یک ساعت روی صورت با پوششی از ماسک پلاستیکی بماند. هر 10 روز یک بار زیر آرواره‌ها 7 عدد زالوی متناسب با توان بیمار بیاندازید.
 داروهای پاک‌سازی‌کننده مزاج به منظور دفع آلودگی‌های بدن همزمان با زالودرمانی در دستور کار قرار گیرد.
 تفاله شراب که کاملا پودر و نرم شده باشد از شب تا صبح روی صورت ماسک شود می‌تواند کمک مؤثری به درمان جوش صورت باشد.
همزمان با اقدامات فوق روش حجامت چرخان با روغن حنظل که در مبحث حفظ زیبایی و جوانی پوست ذکر شد بکار گرفته می‌شود.

مداومت بر این روش کاملا نتیجه‌بخش بوده است.

لک صورت

زالوها را مانند جوش صورت و دستورات آن به کار گیرید و در خانم‌ها پاکسازی دستگاه گوارش و رحم با داروهای گیاهی هر دو مد نظر قرار گیرد.

سرخ شدن صورت، تیرگی صورت

زالودرمانی در شفاف نمودن صورت و رفع تیرگی و یا سرخی و التهاب آن نقش به سزایی دارد. زالوها را مانند درمان جوش صورت به کار می‌بریم. هر شب یک قاشق چایخوری اسفرزه را در نیم استکان شیر حل کرده، روی صورت می‌مالیم تا صبح بماند.

تبخال

ویروسی می‌باشد و بیشتر اطراف دهان و منطقه تناسلی را گرفتار می‌کند. علاج آن با بخور گیاهی و شوینده ضد ویروس گیاهی همراه با زالودرمانی اطراف تبخال انجام می‌شود. ضمن آنکه یک دوره 15 روزه پاکسازی خلط غالب لازم است. پس از آن کبد بیمار باید تقویت شود تا هرگز ویروس تبخال نتواند دوباره نفوذ کند.

اگزما، پزوریاسیس

پس از مصرف گیاهان داروئی منضج و مسهلات اخلاط بخصوص اخلاط سوداوی زالوها را روی زخم‌ها و نزدیکترین محل به تجمع مواد سوداوی در پوست می‌اندازیم و نسبت به توان بیمار و در نظر گرفتن 5/ 1 روز فاصله برای هر زالو درمان را ادامه می‌دهیم البته اگر تعداد زالوها در هربار بیشتر از 4 عدد زالوی درشت باشد.

دمل

اگر دمل یا کورک نسبت به داروهای رساننده و کشاننده مقاومت نمود و سر باز نکرد روی آن زالو انداخته و پس از آن داروهای رساننده را روی دمل می‌بندیم و هر 24 ساعت یک بار آن را عوض می‌کنیم.

زونا

بیماری حاد بثوری است که عامل آن ویروسی شبیه آبله مرغان است که با استفاده از ضعف سیستم دفاعی بدن و افزایش صفرا و بلغم ترکیبی بیشتر در افراد بالغ ایجاد می‌شود.
 چون این بیماری زمینه‌ساز چند بیماری دیگر است درمان باید کامل و بدون نقص صورت پذیرد.

پاکسازی بدن از خلط غالب که معمولا صفرا و بلغم غیر طبیعی ترکیبی است ضروری و همراه آن علاوه بر شستشوی هر روز بدن با سدر و روغن زیتون و سرکه، زالودرمانی اطراف و زیرشاخه‌های تجمع بثورات دردناک و در مسیر عصب انجام می‌شود که تعداد و مقدار و فواصل زمانی آن بستگی به توان بیمار دارد.

زگیل

بیماری ویروسی است؛ همراه با شستشوی بدن با سدر و روغن زیتون و سرکه، مازوی خشک را با سرکه خمیر کرده و روی زگیل می‌بندیم و هر 72 ساعت یکبار عوض می‌کنیم.

بگونه‌ای پانسمان می‌کنیم که همواره رطوبت دارو تا هنگام عوض کردن پانسمان باقی بماند. پس از مدتی زگیل نرم شده و اطراف آن پر از آب می‌شود و ریشه سست شده و براحتی کنده می‌شود. چند عدد زالو قبل از گذاشتن ضماد ویروس‌ها را ضعیف و موضع را نرم می‌کند.

سالک
روی محل سالک که تازه شروع شده هربار 3 عدد زالو می‌اندازیم و ضماد و مرهم مخصوص سالک را به کار می‌گیریم. معمولا بین هربار زالودرمانی  تا 7 روز فاصله می‌اندازیم. حتّی جای سالک هم نخواهد ماند.

کفگیرک

عفونتی که بصورت آبسه‌های کوچک و دردناک اطراف پیاز مو را درگیر می‌کند. هر بار 5 تا 7 عدد زالو می‌اندازیم و متناسب با توان بیمار درشت یا ریز بودن آن را تعیین می‌کنیم.
 فواصل بین نوبت‌های بعدی از 3، 7 و 15 روز متغیر است.

کهیر

پس از پاکسازی اخلاط بخصوص صفرا و صفرای رسوبی و هر نوع خلطی که در کنار صفرا جا خوش کرده و از حالت طبیعی خارج شده و باعث ایجاد مواد حساسیت‌زا شده است، زالوها را ابتدا پشت گوش می‌اندازیم.

 10 عدد برای هر گوش و درشتی و ریزی آن را با میزان توان بیمار می‌سنجیم. آنگاه با حفظ فاصله 20 الی 25 روز روی دست‌ها به همان تعداد زالوهای متوسط و با رعایت فاصله نوبت به زالواندازی روی پاها خواهد رسید.
درمان این بیماری براحتی امکان‌پذیر است و صفرا به عنوان عامل حساسیت‌زا خیلی زودتر از سودا میدان را خالی می‌کند درحالی‌که طب اروپایی به عنوان یک بیماری حساسیتی به آن نگاه کرده و مدت‌ها بیمار را سرگردان نموده تا شاید روزی در محیط زندگی‌اش به مواد حساسیت‌زا پی ببرد و از آن دوری کند و تعجب و تأسف ما این است که سیستم پزشکی ما به فرامین غیر منطقی طب غربی به عنوان یک پدیده علمی می‌نگرد. هنوز بیمارانی را می‌بینیم که نیم یا بخش اعظم عمر خود را به مصرف انواع داروهای شیمیایی می‌گذرانند و هنوز بیماری کهیر همراه آنان است.
 آیا اگر با یک نسخه گیاهی عامل ایجاد حساسیت را در بدن بیمار از بین ببریم منطقی‌تر است یا اینکه مثل ملا نصر الدین دنبال غربی‌ها راه بیفتیم و ده‌ها تست روی بیمار انجام بدهیم تا ببنیم به چه چیزهایی حساسیت دارد؟
 سورنا را نباید از دهان گشادش فوت کرد. در طب شریف و شفابخش خودمان اگر خیلی طول بکشد فقط 2 تا 3 ماه زمان برای درمان کامل این بیماری لازم است.

ترک پاشنه پا

علاوه بر مصرف داروهای گیاهی دافع اخلاط اضافی بخصوص اخلاط سوداوی، زالوها را روی محل ترک‌ها می‌اندازیم.
 اگر 10 عدد زالو روی یک پا انداخته‌ایم برای هر زالو 5/ 1 روز فاصله در نظر می‌گیریم. یعنی 15 روز بعد 10 عدد زالوی دیگر می‌اندازیم و در صورتی که 20 عدد زالو استفاده کردیم، 25 روز بعد دوباره 20 عدد زالو برای دو پا به کار می‌بریم.
در هر صورت هر تعداد زالو که بکار بردیم، برای تعیین فاصله تا زالودرمانی بعدی، تعداد کل زالوها را در عدد 5/ 1 ضرب می‌کنیم.



گزیدگی حیوانات

مانند سالک عمل می‌کنیم ولی در گزیدگی‌های شدید مانند سگ هار و مار و امثال آن هنوز تجربه‌ای بدست نیاورده‌ام.


امراض خاص

بهجت

یکی از درمان‌های بسیار مؤثر برای کنترل التهابات بیماری بهجت زالودرمانی است.
زالوها را از پشت گوش شروع کنید. 20 تا 25 روز بعد روی دست‌ها و 20 تا 25 روز بعد روی پاها زالو به همان ترتیب و تعدادی که در بیماری‌های قبلی گفتیم بیاندازید.
3 ماه صبر کنید و آنگاه در 3 نوبت به فاصله هر 20 تا 25 روز یک بار فقط روی پاها زالو بیاندازید.

 اگر بخش خاصی مورد حمله بهجت واقع شده است در همان نقطه نیز انداختن زالو مفید است.

همراه با زالودرمانی مصرف داروهای گیاهی ضد بهجت و پاکسازی بدن از اخلاط اضافی لازم است.

لوپوس

در کنار داروهای گیاهی ضد لوپوس زالودرمانی را مانند زالودرمانی در درمان بیماری بهجت انجام دهید.
اگر حمله لوپوس به عضو خاصی صورت گرفته زالودرمانی در همان منطقه همراه با داروهای گیاهی ضد لوپوس لازم است. درمان گیاهی لوپوس در کتاب بیماری‌های خاص ذکر خواهد شد.

ترک اعتیاد

در کنار سایر داروهای ترک اعتیاد گیاهی استفاده از زالو و حجامت کمک شایانی به موفقیت در ترک اعتیاد می‌نماید و دردهای پس از ترک اعتیاد نیز با کمک حجامت و زالودرمانی از بین خواهند رفت.


امراض عروقی

فشار خون

بیماری فشار خون در دو بخش پیشگیری و درمان به زالودرمانی نیاز مبرم دارد.

پیشگیری از فشار خون

در مرحله اول بهترین راه پیشگیری از بیماری فشار خون حتّی در افرادی که زمینه ارثی دارند زالودرمانی است به این ترتیب که ابتدا 20 عدد زالوی درشت یعنی هر پا 10 عدد روی پا بین قوزک خارجی پا تا انگشت سوم 7 عدد و زیر قوزک داخلی پا (صافن) 3 انداخته می‌شود. 20 الی 25 عدد روی هر دست بین انگشت سوم تا انگشت کوچک 10 عدد زالوی متوسط انداخته می‌شود.

 سپس 20 تا 25 روز بعد 10 عدد زالوی متوسط انداخته می‌شود.

در طول مدّت درمان داروهای گیاهی و رژیم غذایی ضد فشار خون مصرف می‌گردد. این دوره سه مرحله‌ای حد اقل هر سال یک بار باید انجام شود.

درمان فشار خون

بیماران فشار خونی خوشبختانه بوسیله روش‌های بسیار پیشرفته طب سنتی درمان می‌شوند و پس از آن دیگر نیازی به مصرف قرص‌های فشار خون ندارند. به این ترتیب که یک دوره سه مرحله‌ای مانند روش پیشگیری فشار خون انجام می‌دهند با این تفاوت که زالودرمانی ابتدا از پشت گوش شروع شده و سپس با حفظ همان فاصله روی دست‌ها و بعد از آن روی پاها به همان تعداد زالو می‌اندازند. سپس 2 الی 3 ماه زالودرمانی انجام نمی‌شود آنگاه دوباره یک دوره سه مرحله‌ای را از پشت گوش آغاز و با زالوی روی پا ختم می‌نمایند.

در طول مدّت درمان پاکسازی از خلط غالب ضروری است و غلظت خون باید کاملا برطرف شود تا داروهای گیاهی به سر منزل مقصود برسد. خشکی مزاج در مرحله هضم چهارم قطعا باید به نرمی و انعطاف‌پذیری مبدل گردد و رگ‌های خشک، نرم و انعطاف‌پذیر شوند. این افراد به علت اینکه در معرض عودت این بیماری هستند بهتر است هر سال یک دوره سه مرحله‌ای زالودرمانی انجام دهند و تا آخر هر سال بدون مصرف قرص‌های فشار خون که دارای عوارض جانبی می‌باشند از این بیماری مصون بمانند.

واریس

هیچ درمانی برای علاج کامل واریس جز زالودرمانی و حجامت نیست یا اینکه حد اقل ما از آن بی‌اطلاع هستیم. زالوها را باید به ترتیب روی قسمت‌هایی که واریس شدیدتر است بیاندازید و تکرار زالودرمانی را بر اساس توان بیمار در نظر بگیرید. ضمن زالودرمانی پاکسازی مزاج از خلط غالب را در نظر بگیرید.


خواب رفتن اعضاء بدن

به طور کلی هر نوع خواب رفتن غیر عادی بدن چنانچه ناشی از کم‌خونی نباشد با زالودرمانی بهبود می‌یابد و همراه با داروهای گیاهی بکلّی درمان می‌شود. انسداد عروق، غلظت و چربی بالای خون علّت این بیماری است.

تجمع خون در اثر ضربه

در تصادفات ممکن است خون در قسمتی از اعضای داخلی جمع و مانع حرکت طبیعی شریان‌ها، وریدها و عروق دیگر شوند. زالودرمانی بالا و پایین محل تجمع خون همراه با داروهای پزنده و نرم‌کننده نسوج فشرده شده علاج این عارضه است. زالودرمانی با دقت تمام با تشخیص عروق مسدود یا منحرف شده باید انجام گردد. پزشکان قدیم و پر افتخار کشورمان با نبوغ ذاتی و دانش عمیقی که اکتساب می‌کردند بدون نیاز به ابزار سونوگرافی محل‌های مسدود شده را شناسایی کرده و آن را علاج می‌نمودند. این افتخارات در امواج بنیان‌کن غربی بتدریج از میان رفت و بی‌توجهی مسئولین دوره‌های متوالی دولت‌ها نیز باعث شد تا دانشمندان این علم که بنام (شکسته‌بندها) نیز شناخته می‌شدند دانش خود را با خود به دنیای دیگر ببرند.


امراض عفونی

عفونت‌های بی‌هوازی

میکروب‌های بی‌هوازی اصولا در محیطهای بسته و بافت‌های مرده فعال می‌شوند و گاه بصورت نقب زدن و حرکت لایه به لایه در نسوج اطراف نفوذ می‌کنند. قطع جریان خون و شروع مرگ بافت‌ها، زمینه را برای رشد این میکروب‌ها همراه می‌کند. زالودرمانی با ایجاد جریان خون سالم باعث توقف رشد میکروب‌ها شده و با کمک داروهای گیاهی بافت‌های رو به انهدام را بازسازی می‌کند. زالو مستقیما نمی‌تواند عفونت‌ها را ببلعد، بلکه خون محیط را پاکسازی و نسوج بازسازی شده را علیه عفونت‌ها و میکروب‌ها فعال می‌کند.


کانگرن یا قانقاریا

در اثر ورود میکروب کانگرن به نسوج بی‌جان و یا در حال مردن، تعفن و درد شدید و التهاب ایجاد می‌شود و در مراحل آخر بیمار را مواجه با کم‌خونی سخت نموده هلاک می‌سازد.
درمان آن با زالو و داروهای گیاهی شاید تنها راه علاج مورد اطمینان باشد.
داروهای پاکسازی مزاج باید به دقت بکار گرفته شود، آنگاه زالودرمانی روی موضع و اطراف آن با توجه به توان بیمار و قدرت خونسازی وی با تعداد کم ولی بطور مرتب انجام می‌شود.
بعضی از بیماران به عنوان مثال هر روز 3 عدد زالو دریافت می‌کنند و برخی هر هفته و تعدادی هر 15 روز یک بار تحت زالودرمانی قرار می‌گیرند. البته هرچه فاصله زالودرمانی بیشتر باشد تعداد زالوها در هر نوبت بیشتر شده و اگر 25 روز فاصله ایجاد شود تعداد زالوها در نهایت می‌تواند به 20 عدد در هر نوبت برسد.






:: موضوعات مرتبط: بیماری ها , بیماری های عضلانی و اسکلتی , بیماری های عفونی , بیماری های غدد و متابولیسم , بیماری های متفرقه , بیماری های پوست و مو زیبایی , زالو درمانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








قالب وبلاگ